Grand Sokhalay Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Grand Sokhalay Hotel Genel
Grand Sokhalay Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Sokhalay Hotel Dış Mekan
Grand Sokhalay Hotel Dış Mekan
Grand Sokhalay Hotel Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Grand Sokhalay Hotel
National Road No. 6 Opposite of Cambodian Cultural Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Grand Sokhalay Hotel misafirlere Siem Reap bölgesinde, iş merkezinde, Angkor Wat ve National Road 6 Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 3,2 mi (5,2 km) ve Cambodian Cultural Village (Kamboçya Kültür Evi) ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Green Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 261 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12745 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda (Deluxe-Free Round Trip Transfer)
Room
Premier Süit
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda (Luxury-Free Round Trip Transfer)
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda (Luxury - Free Round Trip Transfer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x