Grand Service Suite at Times Square

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Grand Service Suite at Times Square Genel
Grand Service Suite at Times Square Genel
Grand Service Suite at Times Square Genel
Grand Service Suite at Times Square Genel
Grand Service Suite at Times Square Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Grand Service Suite at Times Square
Tower A, Berjaya Times Square 1 Jalan Imbi Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Grand Service Suite at Times Square size Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Pavilion Kuala Lumpur ile yürüyerek 11 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,2 km) ve KLCC Park ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda Grand Service Suite at Times Square misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x