Grand Mercure Bangkok Atrium

Orta Tayland, Bangkok
Grand Mercure Bangkok Atrium Öne Çıkan Resim
Grand Mercure Bangkok Atrium Dış Mekan
Grand Mercure Bangkok Atrium Dış Mekan
Grand Mercure Bangkok Atrium Kahvaltı
Grand Mercure Bangkok Atrium Yerinde Yemek
Image More +49 fotoğraf
Grand Mercure Bangkok Atrium
1880 New Petchburi Road Orta Tayland, Bangkok

Grand Mercure Bangkok Atrium konaklamanızda Bangkok merkezinde, Show DC ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Merkez Plaza Grand Rama 9 ile 1,9 km ve EmQuartier ile 2,7 km mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 568 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3272 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Köşe
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x