Grand Joanne

Kopenhag Kent Merkezi, Kopenhag
Grand Joanne Genel
Grand Joanne Genel
Grand Joanne Öne Çıkan Resim
Grand Joanne Dış Mekan
Grand Joanne Yerinde Yemek
Image More +4 fotoğraf
Grand Joanne
9 Vesterbrogade Kopenhag Kent Merkezi, Kopenhag

Grand Joanne size Kopenhag merkezinde, Tivoli Bahçeleri ve Wallmans Circus Binası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nyhavn ile 1,6 mi (2,6 km) ve Belediye Sarayı Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10.3, hafta sonu 7.3 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 162 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda (Cozy)
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x