Grand Hotel Vittoria

Margine Coperta-Traversagna
Grand Hotel Vittoria Genel
Grand Hotel Vittoria Genel
Grand Hotel Vittoria Genel
Grand Hotel Vittoria Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Vittoria Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Grand Hotel Vittoria
Via Della Libertà 2 , Margine Coperta-Traversagna

Grand Hotel Vittoria misafirlere Montecatini Terme merkezinde, Excelsior Kaplıcası ve Leopoldine Kaplıcası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Arno River ile 16,2 mi (26,1 km) ve Funicolare Tramvay Hattı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

81 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit (2 pax)
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası (Triple Room on 2 Levels, Small window)
Junior
Junior Süit (4 pax)
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Small window)
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Small window)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x