Grand Hotel Tchaikovsky

St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg
Grand Hotel Tchaikovsky Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Tchaikovsky Dış Mekan
Grand Hotel Tchaikovsky Dış Mekan
Grand Hotel Tchaikovsky Dış Mekan
Grand Hotel Tchaikovsky Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Grand Hotel Tchaikovsky
Chaikovskiy street, 55 St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg

Grand Hotel Tchaikovsky misafirlere St. Petersburg merkezinde, Museum of Erotica ve Leningrad Merkez Tiyatrosu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Tavrichesky Bahçesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Attic)
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Family
Family Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x