Grand Hotel Sunny Beach

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Grand Hotel Sunny Beach Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Sunny Beach Dış Mekan
Grand Hotel Sunny Beach Dış Mekan
Grand Hotel Sunny Beach Dış Mekan
Grand Hotel Sunny Beach Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Grand Hotel Sunny Beach
Promenade Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Grand Hotel Sunny Beach misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plaj yakınında, Güneşli Sahil ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Luna Park ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel The Bridge - Sunny Beach ile 0,6 mi (1 km) ve Action Aquapark su parkı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

İrlanda mutfağı alanında uzman olan Irish Pub yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

200 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Stüdyo
Family
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x