Sandapart Royal Beach Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Sandapart Royal Beach Apartments Genel
Sandapart Royal Beach Apartments Genel
Sandapart Royal Beach Apartments Genel
Sandapart Royal Beach Apartments Öne Çıkan Resim
Sandapart Royal Beach Apartments Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Sandapart Royal Beach Apartments
Sloneczny Brzeg Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Sandapart Royal Beach Apartments misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plaj yakınında, Güneşli Sahil ve Luna Park ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel The Bridge - Sunny Beach ile 0,3 mi (0,6 km) ve Action Aquapark su parkı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Sandapart Royal Beach Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Balkon
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x