Grand Hotel & Spa

Kopaonik
Grand Hotel & Spa Genel
Grand Hotel & Spa Genel
Grand Hotel & Spa Genel
Grand Hotel & Spa Genel
Grand Hotel & Spa Genel
Image More +113 fotoğraf
Grand Hotel & Spa
Prostorije hotela Grand bb, Kopaonik , Kopaonik

Raska bölgesindeki Grand Hotel & Spa misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Pančić express ile Krst 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Mali karaman 1 ile 0,6 mi (0,9 km) ve Mali karaman 2 ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Grand Hotel & Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

191 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık havuz ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Deluxe Room
Family
Family Superior Room
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x