Gorski Hotel & Spa

Kopaonik
Gorski Hotel & Spa Genel
Gorski Hotel & Spa Genel
Gorski Hotel & Spa Genel
Gorski Hotel & Spa Genel
Gorski Hotel & Spa Genel
Image More +76 fotoğraf
Gorski Hotel & Spa
Prostorije hotela Gorski , Kopaonik

Gorski Hotel & Spa misafirlere Raska bölgesinde, milli parkta, Kapaonik Turizm Merkezi ve Krst yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Malo jezero ile 0,1 mi (0,1 km) ve St. Mark Taşları ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda Gorski Hotel & Spa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 118 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık havuz ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Family Room
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x