Grand Hotel Plaza

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Grand Hotel Plaza Genel
Grand Hotel Plaza Genel
Grand Hotel Plaza Genel
Grand Hotel Plaza Genel
Grand Hotel Plaza Genel
Image More +136 fotoğraf
Grand Hotel Plaza
Via Del Corso 126 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Grand Hotel Plaza size Roma merkezinde, İspanyol Basamakları ve Piazza di Spagna ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama ayrıcalığı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Trevi Çeşmesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Pantheon ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Mascagni yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 200 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit, Teras
Family
Family Apart Daire
Grand
Grand Oda (Deluxe)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Romantic Çatı Katı (Loft), Teras
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit, Teras
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x