Grand Hotel Palau

Eastern Sardinia, Palau
Grand Hotel Palau Genel
Grand Hotel Palau Genel
Grand Hotel Palau Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Palau Dış Mekan
Grand Hotel Palau Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Grand Hotel Palau
Via Capo D Orso 100 Eastern Sardinia, Palau

Grand Hotel Palau misafirlere Palau bölgesinde, plaj yakınında, Isolotto Beach ve Palau Tourism Office ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Maddalena Takım Adaları Ulusal Parkı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Capriccioli Plajı ile 20,3 mi (32,7 km) mesafede.

Küçük otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x