Club Esse Posada

Eastern Sardinia, Palau
Club Esse Posada Genel
Club Esse Posada Öne Çıkan Resim
Club Esse Posada Dış Mekan
Club Esse Posada Dış Mekan
Club Esse Posada Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Club Esse Posada
Via Del Vecchio Marino Eastern Sardinia, Palau

Club Esse Posada misafirlere Palau bölgesinde, plaj yakınında, Palau Tourism Office ve Palau Limanı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Maddalena Takım Adaları Ulusal Parkı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Capriccioli Plajı ile 20,6 mi (33,2 km) mesafede.

Club Esse Posada misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 171 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x