Grand Hôtel de Kinshasa

Kinshasa
Grand Hôtel de Kinshasa Genel
Grand Hôtel de Kinshasa Genel
Grand Hôtel de Kinshasa Öne Çıkan Resim
Grand Hôtel de Kinshasa Yerinde Yemek
Grand Hôtel de Kinshasa Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Grand Hôtel de Kinshasa
4 Avenue Batetela , Kinshasa

Grand Hôtel de Kinshasa misafirlere Kinshasa (Gombe) bölgesinde, Place De L'Independance ve Marché du Art ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Kin Plaza Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Laurent Kabila's Tomb ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 163 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x