Grand Hotel Beirut

Beyrut
Grand Hotel Beirut Genel
Grand Hotel Beirut Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Beirut Dış Mekan
Grand Hotel Beirut Dış Mekan
Grand Hotel Beirut Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Grand Hotel Beirut
Hamra Street , Beyrut

Grand Hotel Beirut misafirlere Beyrut merkezinde, Hamra Caddesi yakınında ve Beyrut Amerikan Üniversitesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel AUB Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Agial Sanat Galerisi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 73 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Gece kulübü, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x