Grand Hotel Beijing

Guanzhong Ovası, Pekin
Grand Hotel Beijing Öne Çıkan Resim
Grand Hotel Beijing Dış Mekan
Grand Hotel Beijing Kahvaltı
Grand Hotel Beijing Yerinde Yemek
Grand Hotel Beijing Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
Grand Hotel Beijing
No 35 East Chang An Avenue Guanzhong Ovası, Pekin

Grand Hotel Beijing konaklamanızda Pekin merkezinde, Tiananmen Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Wangfujing Caddesi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Saray Müzesi ile 1,5 km ve Yasak Kent ile 1,7 km mesafede.

Otelin restoranı Red Wall Coffee misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 206 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Pekin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 13660 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Grand İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Oda
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Premier Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Luxury Oda, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x