Grand Cosmopolitan Hotel

Dubai
Grand Cosmopolitan Hotel Genel
Grand Cosmopolitan Hotel Genel
Grand Cosmopolitan Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Cosmopolitan Hotel Kahvaltı
Grand Cosmopolitan Hotel Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Grand Cosmopolitan Hotel
Al Barsha1, behind Mashreq metro station (previously known as Sharaf DG) , Dubai

Dubai (Al Barsha) bölgesindeki Grand Cosmopolitan Hotel misafirlere Emirlikler Alışveriş Merkezi ve Wild Wadi Su Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Burj Al Arab ile 5,7 km ve Kite Plajı ile 8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 228 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Grand Süit
Room
Grand Two-bedroom Suite
Family
Family Oda
Basic
Basic Oda
Superior
Superior Oda
Grand
Grand Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x