Grand Center Boutique Hotel

Kyrenia
Grand Center Boutique Hotel Genel
Grand Center Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Grand Center Boutique Hotel Kahvaltı
Grand Center Boutique Hotel Yerinde Yemek
Grand Center Boutique Hotel Oda Manzaraları
Image More +6 fotoğraf
Grand Center Boutique Hotel
Ziya Rizki Cd. No 94 , Kyrenia

Grand Center Boutique Hotel misafirlere Girne bölgesinde, bölge parkında, Icon Museum ve Girne Limanı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Girne Kalesi ile 1 mi (1,6 km) ve Bellapais Abbey ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x