Rocks Hotel

Kyrenia
Rocks Hotel Öne Çıkan Resim
Rocks Hotel Dış Mekan
Rocks Hotel Dış Mekan
Rocks Hotel Dış Mekan
Rocks Hotel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Rocks Hotel
102 KORDON BOYU CADDESI , Kyrenia

Girne bölgesindeki Rocks Hotel konaklamanızda, Icon Museum ve Girne Limanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Girne Kalesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Bellapais Abbey ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

HIRONDELLE yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 164 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deniz Manzaralı Suite Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x