Grand Asoke Suites Boutique Residence

Orta Tayland, Asoke
Grand Asoke Suites Boutique Residence Genel
Grand Asoke Suites Boutique Residence Genel
Grand Asoke Suites Boutique Residence Öne Çıkan Resim
Grand Asoke Suites Boutique Residence Dış Mekan
Grand Asoke Suites Boutique Residence Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Grand Asoke Suites Boutique Residence
50/5 Sukhumvit Soi 19 Wattana District Orta Tayland, Asoke

Grand Asoke Suites Boutique Residence misafirlere Bangkok merkezinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Khaosan Caddesi ile 6,8 mi (11 km) ve Erawan Mabedi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 75 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x