Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok

Orta Tayland, Bangkok
Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok Genel
Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok Genel
Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok Öne Çıkan Resim
Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok Dış Mekan
Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok
87 Sukhumvit Road Soi 5, Klongtoey Nua Wattana Orta Tayland, Bangkok

Grand 5 Hotel & Plaza Sukhumvit Bangkok size Bangkok (Sukhumvit) bölgesinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Erawan Mabedi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Khaosan Caddesi ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 161 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Grand
Grand Deluxe Room
Room
Family (Connecting Room)
Room
Superior Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x