Granados Park Hotel

Asuncion
Granados Park Hotel Genel
Granados Park Hotel Genel
Granados Park Hotel Genel
Granados Park Hotel Genel
Granados Park Hotel Genel
Image More +103 fotoğraf
Granados Park Hotel
Estrella esq/ 15 de Agosto , Asuncion

Granados Park Hotel konaklamanızda Asunción merkezinde, Galería Palma Alışveriş Merkezi ve Tecessüd Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Plaza de Armas (Armas Meydanı) ile 0,6 km ve Ulusal Kongre ile 0,7 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için IL MONDO ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

71 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit
Junior
Junior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Executive Süit
Room
Premium Süit
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Junior Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x