Gran Hotel Paysandu

Paysandu
Gran Hotel Paysandu Genel
Gran Hotel Paysandu Öne Çıkan Resim
Gran Hotel Paysandu Dış Mekan
Gran Hotel Paysandu Dış Mekan
Gran Hotel Paysandu Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Gran Hotel Paysandu
19 de Abril 958 , Paysandu

Paysandu bölgesindeki Gran Hotel Paysandu konaklamanızda, Florencio Sanchez Tiyatrosu ve Plaza Constitucion ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Tarih Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Monumento a Perpetuidad ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

62 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Paysandu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1119 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Oda, Engellilere Uygun, Jakuzi
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x