Gran Hotel Las Fuentes

Kuzey Meksika, Ciudad Victoria
Gran Hotel Las Fuentes Genel
Gran Hotel Las Fuentes Genel
Gran Hotel Las Fuentes Genel
Gran Hotel Las Fuentes Genel
Gran Hotel Las Fuentes Genel
Image More +30 fotoğraf
Gran Hotel Las Fuentes
Carretera Nacional KM. 227 Col. Las brisas Kuzey Meksika, Ciudad Victoria

Ciudad Victoria bölgesindeki Gran Hotel Las Fuentes konaklamanızda, La Loma Park ve Tamaulipas Doğa Tarihi Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tamaulipas Üniversitesi ile 2 mi (3,2 km) ve Amalia G. Castillo Ledon Tiyatrosu ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı La Selva misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

Misafirler için 103 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortları ve 24 saat açık sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x