Hotel Brío Inn

La Huasteca, Ciudad Victoria
Hotel Brío Inn Genel
Hotel Brío Inn Genel
Hotel Brío Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Brío Inn Dış Mekan
Hotel Brío Inn Kahvaltı
Image More +8 fotoğraf
Hotel Brío Inn
Av. Jose Sulaiman No.1995 Colonia del Norte La Huasteca, Ciudad Victoria

Ciudad Victoria bölgesindeki Hotel Brío Inn misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Tamatan Hayvanat Bahçesi ve Marte R. Gomez Stadium ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Centro Cultural Tamaulipas ile 1,7 mi (2,7 km) ve Amalia G. Castillo Ledon Tiyatrosu ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ciudad Victoria bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3337 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x