Gran Cruz House

Northern Portugal, Ribeira
Gran Cruz House Genel
Gran Cruz House Genel
Gran Cruz House Genel
Gran Cruz House Öne Çıkan Resim
Gran Cruz House Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Gran Cruz House
Praça da Ribeira, Viela do Buraco nº.19 Northern Portugal, Ribeira

Porto (Centro / Baixa) bölgesindeki Gran Cruz House konaklamanızda, Casa do Infante ve Borsa Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Portekiz Fotoğrafçılık Merkezi ile 0,9 km ve Porto Katedrali ile 1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x