Grace Hotel Banchiao

New Taipei City
Grace Hotel Banchiao Genel
Grace Hotel Banchiao Öne Çıkan Resim
Grace Hotel Banchiao Dış Mekan
Grace Hotel Banchiao Dış Mekan
Grace Hotel Banchiao Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Grace Hotel Banchiao
No.2, Lane 1, Nan-men St., Banchiao , New Taipei City

Grace Hotel Banchiao misafirlere New Taipei City merkezinde, Nanya Gece Pazarı ve Tayvan Uluslararası Sanat Üniversitesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Yang-ming-shan ile 16,7 mi (27 km) ve Taipei 101 ile 17,1 mi (27,5 km) mesafede.

Grace Hotel Banchiao misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz vale otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x