Forward Suites I

New Taipei City
Forward Suites I Genel
Forward Suites I Öne Çıkan Resim
Forward Suites I Dış Mekan
Forward Suites I Kahvaltı
Forward Suites I Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Forward Suites I
No 36-5, Dongmen St. Banqiao , New Taipei City

Forward Suites I misafirlere New Taipei City merkezinde, Nanya Gece Pazarı ve Tayvan Uluslararası Sanat Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ningxia Gece Pazarı ile 5,6 mi (9 km) ve Shilin Gece Pazarı ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Elegance)
Room
Business Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda (Regent)
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x