Goodwood Suites

Güney Ontario, Mississauga
Goodwood Suites Öne Çıkan Resim
Goodwood Suites Dış Mekan
Goodwood Suites Oda Düzeni
Goodwood Suites Oda Düzeni
Goodwood Suites Oda Düzeni
Image More +37 fotoğraf
Goodwood Suites
310 BURNHAMTHORPE RD W Güney Ontario, Mississauga

Goodwood Suites misafirlere Mississauga (Mississauga Şehir Merkezi) bölgesinde, Square One Alışveriş Merkezi ve Mississauga Yerel Yönetim Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire High Park ile 12,8 mi (20,6 km) ve Ontario Place ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan 3 kahve dükkânı veya kafe kafe var. Ayrıca market mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Picasso)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Da Vinci)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Michelangelo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x