Gondola Chalets

Hirafu
Gondola Chalets Genel
Gondola Chalets Öne Çıkan Resim
Gondola Chalets Dış Mekan
Gondola Chalets Oda Manzaraları
Gondola Chalets Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
Gondola Chalets
183-20 Aza Yamada , Hirafu

Gondola Chalets misafirlere Kutchan bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Niseko Mountain Resort Grand Hirafu ve Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu daire Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Niseko Annupuri Uluslararası Kayak Alanı ile 8,2 mi (13,3 km) mesafede.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 4 Yatak Odası
Room
Dağ Evi, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x