Fresh Powder Niseko

Hirafu
Fresh Powder Niseko Öne Çıkan Resim
Fresh Powder Niseko Oda Düzeni
Fresh Powder Niseko Oda Düzeni
Fresh Powder Niseko Oda Düzeni
Fresh Powder Niseko Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Fresh Powder Niseko
183-38 Aza Yamada Niseko , Hirafu

Fresh Powder Niseko misafirlere Kutchan bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Niseko Mountain Resort Grand Hirafu ve Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Rusutsu Tatil Merkezi ile 24,4 mi (39,2 km) ve Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı mevcuttur. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x