GolfView Suites & Conference Center

Onigbongbo
GolfView Suites & Conference Center Genel
GolfView Suites & Conference Center Genel
GolfView Suites & Conference Center Genel
GolfView Suites & Conference Center Genel
GolfView Suites & Conference Center Genel
Image More +96 fotoğraf
GolfView Suites & Conference Center
12, Adeyinka Adebayo Road GRA Ikeja , Onigbongbo

GolfView Suites & Conference Center misafirlere Lagos merkezinde, Computer Village bilgisayar pazarı ve Federal Aviation Authority of Nigeria ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Allen Avenue ile 2,2 mi (3,6 km) ve Maryland Alışveriş Merkezi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Yemek servisi için phebees restaurant ideal, bu havuz kenarı kaliteli ve rafine yemek sunan restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz 24 saat oda servisi imkanı da var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Standard
Standard Oda
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Oda
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x