Hotel 61

Onigbongbo
Hotel 61 Genel
Hotel 61 Öne Çıkan Resim
Hotel 61 Dış Mekan
Hotel 61 Dış Mekan
Hotel 61 Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel 61
61 Joel Ogunnaike St , Onigbongbo

Hotel 61 misafirlere Lagos merkezinde, Federal Aviation Authority of Nigeria ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Chinatown ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Computer Village bilgisayar pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Allen Avenue ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Hotel 61 misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Room
Standard Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x