Golden Tulip Zanzibar Airport

Zanzibar, Zanzibar Town
Golden Tulip Zanzibar Airport Genel
Golden Tulip Zanzibar Airport Genel
Golden Tulip Zanzibar Airport Genel
Golden Tulip Zanzibar Airport Genel
Golden Tulip Zanzibar Airport Genel
Image More +36 fotoğraf
Golden Tulip Zanzibar Airport
Kiembe Samaki, Airport Road Plot No. ZAA 001 Zanzibar, Zanzibar Town

Golden Tulip Zanzibar Airport konaklamanızda Zanzibar Town bölgesinde, Slave Market ile 7,1 km (4,4 mi) ve Hamamni Persian Baths ile 7,3 km (4,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Nakupenda Plajı ile 7,3 km ve Shangani Plajı ile 7,7 km mesafede.

Dhow Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Runway View)
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x