Aspro Spiti

Decentralized Administration Of The Aegean, Tingaki
Aspro Spiti Genel
Aspro Spiti Genel
Aspro Spiti Genel
Aspro Spiti Genel
Aspro Spiti Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Aspro Spiti
Tigkaki Decentralized Administration Of The Aegean, Tingaki

Aspro Spiti misafirlere İstanköy bölgesinde, plaj yakınında, Tigaki Plajı ve Ege Adaları yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire İstanköy Limanı ile 7 mi (11,3 km) ve İgroviotopos Alikis ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Snack Bar Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve saç kurutma makinesi.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Superior Apart Daire
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x