Golden Star Hotel

Bosnia, Tuzla
Golden Star Hotel Genel
Golden Star Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Star Hotel Dış Mekan
Golden Star Hotel Dış Mekan
Golden Star Hotel Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Golden Star Hotel
5 Jevrejska Bosnia, Tuzla

Tuzla bölgesindeki Golden Star Hotel konaklamanızda, Kapija Square ve Gradski Park ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mosque of Atik Behrem Bey ile 0,5 mi (0,8 km) ve Cathedral of the Dormition of the Mother of God ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x