Hotel Park

Bosnia, Srebrenik
Hotel Park Öne Çıkan Resim
Hotel Park Dış Mekan
Hotel Park Kahvaltı
Hotel Park Kahvaltı
Hotel Park Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Hotel Park
Srebreni grad bb Bosnia, Srebrenik

Hotel Park konaklamanızda Srebrenik bölgesinde, tarihi bölgede, Pannonian Gölleri ile 37 km (23 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mosque of Atik Behrem Bey ile 22 mi (35,4 km) ve Gradski Park ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Romantic
Romantic Stüdyo Süit
Stüdyo
Stüdyo Süit (2+1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x