Golden Star Hotel

Orta Vietnam, Hue
Golden Star Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Star Hotel Dış Mekan
Golden Star Hotel Kahvaltı
Golden Star Hotel Kahvaltı
Golden Star Hotel Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Golden Star Hotel
34 Vo Thi Sau Orta Vietnam, Hue

Golden Star Hotel misafirlere Hue (Hue Şehir Merkezi) bölgesinde, Perfume River ve Truongtien Köprüsü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Royal Fine Arts Museum ile 1,1 mi (1,8 km) ve Ho Chi Minh Museum ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x