Cherry Hotel Hue

Orta Vietnam, Hue
Cherry Hotel Hue Öne Çıkan Resim
Cherry Hotel Hue Dış Mekan
Cherry Hotel Hue Dış Mekan
Cherry Hotel Hue Dış Mekan
Cherry Hotel Hue Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Cherry Hotel Hue
5/28 Vo Thi Sau Street Orta Vietnam, Hue

Cherry Hotel Hue misafirlere Hue (Hue Şehir Merkezi) bölgesinde, Perfume River ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Truongtien Köprüsü ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Royal Fine Arts Museum ile 1,1 mi (1,8 km) ve Ho Chi Minh Museum ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Cherry misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 27 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda ( VIP )
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x