Golden Sands Hotel Apartments

Dubai Sahili
Golden Sands Hotel Apartments Genel
Golden Sands Hotel Apartments Genel
Golden Sands Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Golden Sands Hotel Apartments Dış Mekan
Golden Sands Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Golden Sands Hotel Apartments
Al Mankhool Road Bur Dubai Post Box 9168 , Dubai Sahili

Golden Sands Hotel Apartments misafirlere Dubai merkezinde, Dubai World Trade Centre ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Dubai Alışveriş Merkezi ile 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Burj Khalifa ile 5,4 mi (8,6 km) ve Dubai Creek ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 616 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Oda
Oda
One
One Bedroom Apartment - Golden Sands 3
Oda
Oda
Deluxe
Deluxe Studio - Golden Sands 5
Süit
Süit (Executive Room with Executive Lounge )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x