Al Jazeera Hotel Apartments LLC

Dubai Sahili
Al Jazeera Hotel Apartments LLC Öne Çıkan Resim
Al Jazeera Hotel Apartments LLC Dış Mekan
Al Jazeera Hotel Apartments LLC Kahvaltı
Al Jazeera Hotel Apartments LLC Kahvaltı
Al Jazeera Hotel Apartments LLC Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Al Jazeera Hotel Apartments LLC
17-A Mankhool Street, Bur Dubai , Dubai Sahili

Al Jazeera Hotel Apartments LLC size Dubai (Bur Dubai) bölgesinde, Dubai Alışveriş Merkezi ve Dubai World Trade Centre ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Burj Khalifa ile 5,3 mi (8,5 km) ve Dubai Creek ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x