Golden Sand Paros

Decentralized Administration Of The Aegean, Chrissi Akti
Golden Sand Paros Öne Çıkan Resim
Golden Sand Paros Dış Mekan
Golden Sand Paros Dış Mekan
Golden Sand Paros Dış Mekan
Golden Sand Paros Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Golden Sand Paros
Chrissi Akti, 84400, Greece Decentralized Administration Of The Aegean, Chrissi Akti

Golden Sand Paros misafirlere Paros bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Golden Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Parikia Limanı ile 15,8 mi (25,4 km) ve Naousa Limanı ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x