Golden Port Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Golden Port Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Port Hotel Kahvaltı
Golden Port Hotel Yerinde Yemek
Golden Port Hotel Banyo Tipleri
Golden Port Hotel Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Golden Port Hotel
30 Northbridge Street Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Golden Port Hotel misafirlere Phnom Penh (Daun Penh) bölgesinde, Nehir Kıyısı yakınında ve Kandal Pazarı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Merkez Pazarı ile 0,6 mi (1 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Phnom Penh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x