Golden Palms Motor Inn

Shire Of Burnett, Svensson Heights
Golden Palms Motor Inn Öne Çıkan Resim
Golden Palms Motor Inn Dış Mekan
Golden Palms Motor Inn Dış Mekan
Golden Palms Motor Inn Dış Mekan
Golden Palms Motor Inn Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Golden Palms Motor Inn
80 Takalvan St Shire Of Burnett, Svensson Heights

Bundaberg (Svensson Heights) bölgesindeki Golden Palms Motor Inn misafirlere Sugarland Shoppingtown alışveriş merkezi alışveriş merkezi alışveriş merkezi ve Kalki Moon Distilling & Brewing ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Great Barrier Reef ile 6,9 mi (11,1 km) ve Mater Hastanesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Motelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Deluxe Triple (2-3 ppl))
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası (Deluxe Queen (2 ppl))

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x