Charm City Motel

Shire Of Burnett, Bundaberg West
Charm City Motel Öne Çıkan Resim
Charm City Motel Dış Mekan
Charm City Motel Dış Mekan
Charm City Motel Dış Mekan
Charm City Motel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Charm City Motel
23 Takalvan Street Shire Of Burnett, Bundaberg West

Charm City Motel misafirlere Bundaberg (Bundaberg West) bölgesinde, Mater Hastanesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Bundaberg Turist Danışma Merkezi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Great Barrier Reef ile 5 mi (8,1 km) ve Bundaberg Hastanesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 8.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, Sigara İçilmez, Mutfak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Deluxe Queen Room)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x