Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort

Pilanesberg Ulusal Parkı
Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort Genel
Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort Öne Çıkan Resim
Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort Dış Mekan
Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort Kahvaltı
Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort
Pilanesberg National Park , Pilanesberg Ulusal Parkı

Pilanesberg Ulusal Parkı bölgesindeki Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort konaklamanızda, Pilanesberg National Park yakınında olacaksınız. Bu aile dostu küçük otel Mogwase Alışveriş Merkezi ile 11,2 mi (18 km) ve Waterworld ile 22,6 mi (36,4 km) mesafede.

Golden Leopard Resorts - Bakgatla Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş ve derin küvetler bulunur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz safari yaparak yerel doğal yaşamı gözlemleyebilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz bulunmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x