Tented Adventures Pilanesberg

Pilanesberg Ulusal Parkı
Tented Adventures Pilanesberg Öne Çıkan Resim
Tented Adventures Pilanesberg Dış Mekan
Tented Adventures Pilanesberg Dış Mekan
Tented Adventures Pilanesberg İç Mekan
Tented Adventures Pilanesberg Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Tented Adventures Pilanesberg
Manyane Resort Mogwase , Pilanesberg Ulusal Parkı

Pilanesberg Ulusal Parkı bölgesindeki Tented Adventures Pilanesberg konaklamanızda Pilanesberg National Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Mogwase Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu çadır ev Waterworld ile 13,5 mi (21,8 km) ve Sun City Kumarhanesi ile 13,6 mi (21,9 km) mesafede.

Restoranda Tented Adventures Pilanesberg misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretli çevirmeli İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu çadır evde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Çadır, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x