Cabacum Plaza ApartHotel

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Cabacum Plaza ApartHotel Genel
Cabacum Plaza ApartHotel Öne Çıkan Resim
Cabacum Plaza ApartHotel Dış Mekan
Cabacum Plaza ApartHotel Dış Mekan
Cabacum Plaza ApartHotel Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Cabacum Plaza ApartHotel
Cabakum area 197 Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Cabacum Plaza ApartHotel misafirlere Varna bölgesinde, plajda, Kabakum Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Trifon Zarezan Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Altın Kum Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Cathedral of the Assumption of the Virgin ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı tenis kortu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x