Golden Heights Aqua Park Dahab

Sinai Peninsula, Dahab
Golden Heights Aqua Park Dahab Genel
Golden Heights Aqua Park Dahab Öne Çıkan Resim
Golden Heights Aqua Park Dahab Dış Mekan
Golden Heights Aqua Park Dahab Dış Mekan
Golden Heights Aqua Park Dahab Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Golden Heights Aqua Park Dahab
Blue Hole Road Sinai Peninsula, Dahab

Golden Heights Aqua Park Dahab misafirlere Dahab bölgesinde, plajda ve Asala Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dahab Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Büyük Mavi Delik ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x