Golden Halong Hotel

Kuzey Vietnam, Halong
Golden Halong Hotel Genel
Golden Halong Hotel Genel
Golden Halong Hotel Genel
Golden Halong Hotel Genel
Golden Halong Hotel Genel
Image More +29 fotoğraf
Golden Halong Hotel
East of Hung Thang Tourism Area Bai Chay Kuzey Vietnam, Halong

Golden Halong Hotel misafirlere Ha Long (Bai Chay) bölgesinde, Cái Dăm Market ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ha Long Gece Pazarı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Halong Bay Marina ile 7,2 mi (11,5 km) ve Güneş Meydanı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Yemek servisi için Golden Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 102 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ha Long bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1991 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x